Продукти
500 г тиквички, 250 г сирене, прясно мляко, 2 сварени яйца, 1 к.ч. олио, 1/2 връзка магданоз, 2 домата, чесън, сол.
Приготвяне
Задушаваме тиквичките с малко вода. Добавяме към натрошеното сирене млякото, задушените и охладени тиквички. Разбиваме сместа с миксер, като постепенно добавяме олиото и раздробените жълтъци. Добавяме счукан чесън и сол. Поднасяме пастета в чиния, украсен с магданоз, домати и настърган белтък.
500 г тиквички, 250 г сирене, прясно мляко, 2 сварени яйца, 1 к.ч. олио, 1/2 връзка магданоз, 2 домата, чесън, сол.
Приготвяне
Задушаваме тиквичките с малко вода. Добавяме към натрошеното сирене млякото, задушените и охладени тиквички. Разбиваме сместа с миксер, като постепенно добавяме олиото и раздробените жълтъци. Добавяме счукан чесън и сол. Поднасяме пастета в чиния, украсен с магданоз, домати и настърган белтък.
Коментари
Публикуване на коментар