Пропускане към основното съдържание

Новини от Пазарджик - Плюс Фестивал 2015 e тук!

За фестивала 


 Замислихме се преди време – къде другаде в България ще ти ервират, при това напълно безплатно, тридневен фестивал с убийствена програма, български и европейски звезди накуп, че и редица странични забавления.
Май нямаше къде.
 Ето защо Плюс Фестивал 2015 e тук, за да те запознае за втора поредна година с най-свежите агенти на музикалната поп, рок, фънк, рап и хип-хоп сцена в момента + видни гости от чужбина.
Ще има различни сцени, но без страничните активности също няма да минем – много изненади, разнообразни дейности и куп занимания за всички.

 Цялата тази програма ще се случва на любимите ти места в Пазарджик – Тортата и парк остров „Свобода“.

 Зад фестивалната атака смело застана Община Пазарджик, така че не забравяй да им кажеш едно „Благодаря“ за това колко са готини.

 Приятно прекарване!

Повече информация на - http://plusfestival.eu/

Коментари

  1. Браво на този кмет - Тодор Попов, че е подкрепил фестивала. Явно, всичко зависи от желанието за работа на кмета и усета му, какво се харесва на хората. Де да можеше и в други градове да има подобни прояви, а не само изпотрошени тротоари, както в София, например.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

СТЕРИЛИЗИРАНЕ НА КОНСЕРВИ - бакла и бамя

Бакла натюрел Подбира се прясна млада бакла,на която зърната едва са се очертали.Баклата се преработва същия ден ,в който е набрана .Престоялата бакла бързо увяхва и почернява.Консервира се цяла ,като се отрязват само двата края на чушките.Измива се в обилна вода и се попарва във вряща подсолена на вкус вода до омекване.Изстудява се в студена вода и се нарежда плътно в буркани.Залива се с гореща вода подсолена на вкус.Бурканите се затварят и се стерилизират 80 минути. Бамя натюрел За стерилизиране се подбира млада дребна бамя,в която още няма образувани семена.Бере се в плитки съдове,защото лесно се загрява и почернява.Бамята трябва да се преработи още същия ден след набирането и.Почиства се само горната втвърдена част на чушките,като се изрязва конусообразно,за да не се открият каналчетата на семенниците,от които излиза лигав сок.Изчистената бамя се пуска в съд със студена вода.Измива се и се попарва 2-3 минути до слабо омекване във вряща ,подсолена на вкус вода ,към която се прибавя

НЕ ДЪЛБАЙ С ДЛЕТОТО ТЪНКО

Виж, отново китна пролет е дошла, вишната отново пак е цъфнала. Ти със друга, аз със други, тъй живеем ний. С тази песен аз те моля, чуй, върни се ти. Не дълбай с длетото тънко моето сърце, остави таз рана нек да зарасте. Само бръчки по челата ще ни спомнят, знай, че обичахме се нявга - ти и аз без край. А портрета от стената само ме следи и във радост и утеха все след мен върви. Знам, че друга ти обичаш, но щастлив не си. С тази песен аз те моля, чуй, върни се ти. източник:стари градски песни

АХ ПРОСТИ МИ ,ОЙ ДУШИЦЕ

Ах ,прости ми ,ой душице, ако съм те наскърбил. Не отвръщай красно лице , щом не съм ти вече мил . С верна клетва ме измами и сълзи на очи, тъй спечели любовта ми , най подир ме намрази. Ще изплача на звездите - на тез нежни светила- мойте мъки жаловити и нечути телила. Сбогом,мила,сбогом драга , аз отивам на далеч, там,где птичките не пеят, там,где любов не цари. Неделен поздрав с една стара градска песен. източник:Стари градски песни