Чесънът е любимата подправка в нашата кухня,и понеже е
грипозно време започвам с него да публикувам рецепти в
новия си блог.
РЕЦЕПТА
Продукти:чесън 50г,сух бял хляб 200г,орехови ядки 100г,
олио 60мл,маслини 50г,лимонов сок,сол.
Чесънът се смила със солта на кашица.Прибавят се смлените
на каша орехови ядки,накиснатия във вода и изцеден хляб.
Сместа се бие с дървена лъжица и постепенно се прибавя
олиото,докато се получи гладка кашица.
Подправя се с лимонов сок.
Поднася се като салата украсена с маслини.
грипозно време започвам с него да публикувам рецепти в
новия си блог.
РЕЦЕПТА
Продукти:чесън 50г,сух бял хляб 200г,орехови ядки 100г,
олио 60мл,маслини 50г,лимонов сок,сол.
Чесънът се смила със солта на кашица.Прибавят се смлените
на каша орехови ядки,накиснатия във вода и изцеден хляб.
Сместа се бие с дървена лъжица и постепенно се прибавя
олиото,докато се получи гладка кашица.
Подправя се с лимонов сок.
Поднася се като салата украсена с маслини.
Коментари
Публикуване на коментар