До господата министри и управляващи! За какво сте там, като за всяко нещо все чакате и изчаквате да чуете какво другите ще кажат, че да вземете някакво решение, което след няколко дена може пак да промените? Но, като искате коментар ето ви и моя: Първо вземете бързи мерки и направете така, че да се увеличи производството по всички области, да има какво хората да работят и да получават заплати, а не мижави парички, с които едва да оцеляват, и които могат да бягат в чужбина! Няма да питате как, защото ако и вие не знаете то най-добре е да се махате от там и други да дойдат, които знаят и ще го направят! Второ, решите ли първото, второто от само себе си се решава и ще се напълни касичката за пенсионерите и няма да се чудите от къде да оскубете обеднелия българин! Трето, вземете най-после някакво решение за тия работещи пенсионери, които хем получават максималните си пенсии, хем си вземат максималните заплати, а самите те вече едва влачат крака, а в същото време хиляди млади изпълни с енергия кадърни стоят безработни или бягат в чужбина! Е уважаеми, аз направих своя коментар и препоръки към вас! Сега чакам реални действия за решаване на тия проблеми! Колко време ще чакаме или просто и вие ще си изкарате мандата и после народеца ще се чуди на кого вече да вярва за следващите избори! Няма да чакам да ми отговаряте в този коментар, защото няма да го направите!
Бакла натюрел Подбира се прясна млада бакла,на която зърната едва са се очертали.Баклата се преработва същия ден ,в който е набрана .Престоялата бакла бързо увяхва и почернява.Консервира се цяла ,като се отрязват само двата края на чушките.Измива се в обилна вода и се попарва във вряща подсолена на вкус вода до омекване.Изстудява се в студена вода и се нарежда плътно в буркани.Залива се с гореща вода подсолена на вкус.Бурканите се затварят и се стерилизират 80 минути. Бамя натюрел За стерилизиране се подбира млада дребна бамя,в която още няма образувани семена.Бере се в плитки съдове,защото лесно се загрява и почернява.Бамята трябва да се преработи още същия ден след набирането и.Почиства се само горната втвърдена част на чушките,като се изрязва конусообразно,за да не се открият каналчетата на семенниците,от които излиза лигав сок.Изчистената бамя се пуска в съд със студена вода.Измива се и се попарва 2-3 минути до слабо омекване във вряща ,подсолена на вкус вода ,към която се прибавя ...
Коментари
Публикуване на коментар