Пропускане към основното съдържание

На всеки гьол шахта!

Неделя,лек дъждец преваля над Пазарджик. Върви ме с жена ми по пресно ремонтирания
бул."Княгиня Мария Луиза.От лекия дъждец по асфалта са се получили малки гьол чета,от голям
дъжд ще станат големи,през зимата ще станат на пързалки-ще има работа за Бърза Помощ.
Сигурен съм,че във всички градове е така.

Затова предлагам на министър-председателя Б.БОРИСОВ да нареди на съответните
държавни органи, на всеки гьол да направят шахта.-На нашата улица започнаха,може
да ги прати на обмяна на опит.

Коментари

  1. Интересно ,защо всички все с този ръководител се захващате и дърпате.Разкъсахте го бе хора.Погледнете първо кметовете, за които сте гласували.Опитайте с тях да свършите мъничко работа.Нали пътищата в населените места са основно приориитет на общините?.Само националната пътна мрежа е за контрол на по-високо ниво.Може пък и да успеете да си постигнете решението бе да се налага да занимавате човек, отговорен за много по-сериозни задачи.

    ОтговорИзтриване
  2. Ми той нали е нашия бащица,като такъв се представя по медиите.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

СТЕРИЛИЗИРАНЕ НА КОНСЕРВИ - бакла и бамя

Бакла натюрел Подбира се прясна млада бакла,на която зърната едва са се очертали.Баклата се преработва същия ден ,в който е набрана .Престоялата бакла бързо увяхва и почернява.Консервира се цяла ,като се отрязват само двата края на чушките.Измива се в обилна вода и се попарва във вряща подсолена на вкус вода до омекване.Изстудява се в студена вода и се нарежда плътно в буркани.Залива се с гореща вода подсолена на вкус.Бурканите се затварят и се стерилизират 80 минути. Бамя натюрел За стерилизиране се подбира млада дребна бамя,в която още няма образувани семена.Бере се в плитки съдове,защото лесно се загрява и почернява.Бамята трябва да се преработи още същия ден след набирането и.Почиства се само горната втвърдена част на чушките,като се изрязва конусообразно,за да не се открият каналчетата на семенниците,от които излиза лигав сок.Изчистената бамя се пуска в съд със студена вода.Измива се и се попарва 2-3 минути до слабо омекване във вряща ,подсолена на вкус вода ,към която се прибавя

НЕ ДЪЛБАЙ С ДЛЕТОТО ТЪНКО

Виж, отново китна пролет е дошла, вишната отново пак е цъфнала. Ти със друга, аз със други, тъй живеем ний. С тази песен аз те моля, чуй, върни се ти. Не дълбай с длетото тънко моето сърце, остави таз рана нек да зарасте. Само бръчки по челата ще ни спомнят, знай, че обичахме се нявга - ти и аз без край. А портрета от стената само ме следи и във радост и утеха все след мен върви. Знам, че друга ти обичаш, но щастлив не си. С тази песен аз те моля, чуй, върни се ти. източник:стари градски песни

АХ ПРОСТИ МИ ,ОЙ ДУШИЦЕ

Ах ,прости ми ,ой душице, ако съм те наскърбил. Не отвръщай красно лице , щом не съм ти вече мил . С верна клетва ме измами и сълзи на очи, тъй спечели любовта ми , най подир ме намрази. Ще изплача на звездите - на тез нежни светила- мойте мъки жаловити и нечути телила. Сбогом,мила,сбогом драга , аз отивам на далеч, там,где птичките не пеят, там,где любов не цари. Неделен поздрав с една стара градска песен. източник:Стари градски песни