Продукти
200 г бял боб, 4 глави лук, 4 моркова, 4 с.л. олио, сок от един лимон, черен пипер, сол.
Приготвяне
В тавичка слагаме пласт сварен боб. Върху него разстиламе нарязания на филии и задушен лук. Върху лука слагаме настърганите и посолени моркови. Най отгоре нареждаме пак боб. Посоляваме и поръсваме с олио, лимоновия сок и черен пипер.Заливаме с малко вода, в която е врял боба и запичаме.
200 г бял боб, 4 глави лук, 4 моркова, 4 с.л. олио, сок от един лимон, черен пипер, сол.
Приготвяне
В тавичка слагаме пласт сварен боб. Върху него разстиламе нарязания на филии и задушен лук. Върху лука слагаме настърганите и посолени моркови. Най отгоре нареждаме пак боб. Посоляваме и поръсваме с олио, лимоновия сок и черен пипер.Заливаме с малко вода, в която е врял боба и запичаме.
Коментари
Публикуване на коментар