Продукти
50 г едри стафиди,3 с.л. зехтин,40 г кедрови ядки,2 скилидки чесън,650 г спанак,настъргана лимонова кора,сол и черен пипер.
Приготвяне
Накисваме за 5 минути стафидите във вряла вода .През това време сгорещяваме в тиган зехтина и пържим кедровите ядки до златисто.Прибавяме чесънът.Изцеждаме добре стафидите и ги слагаме в тигана.Добавяме и нарязания спанак.Бъркаме докато спанака омекне.Посоляваме ,поръсваме с настъргана лимонова кора и черен пипер и веднага сервираме.
50 г едри стафиди,3 с.л. зехтин,40 г кедрови ядки,2 скилидки чесън,650 г спанак,настъргана лимонова кора,сол и черен пипер.
Приготвяне
Накисваме за 5 минути стафидите във вряла вода .През това време сгорещяваме в тиган зехтина и пържим кедровите ядки до златисто.Прибавяме чесънът.Изцеждаме добре стафидите и ги слагаме в тигана.Добавяме и нарязания спанак.Бъркаме докато спанака омекне.Посоляваме ,поръсваме с настъргана лимонова кора и черен пипер и веднага сервираме.
Коментари
Публикуване на коментар