ПРОДУКТИ
800 г риба,червени домати 800 г,растително масло 80 г,лимон,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Доматите се обелват и се нарязват на дребно.Нареждат се на дъното на гювеча.Върху тях се поставя рибата измита и подсолена и се полива с растително масло.Върху рибата се подреждат тънки филийки лимон.Гювечът се пече в умерено силна фурна.Поднася се студен в съда,в който е печен.
800 г риба,червени домати 800 г,растително масло 80 г,лимон,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Доматите се обелват и се нарязват на дребно.Нареждат се на дъното на гювеча.Върху тях се поставя рибата измита и подсолена и се полива с растително масло.Върху рибата се подреждат тънки филийки лимон.Гювечът се пече в умерено силна фурна.Поднася се студен в съда,в който е печен.
Коментари
Публикуване на коментар