ПРОДУКТИ
600 г тлъсто овнешко месо,лук 80 г,картофи 450 г,чушки 300 г,бамя 120 г,зелени домати 100 г,червени домати 200 г,магданоз,черен пипер и сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Месото се нарязва на порции ,нарежда се в гювеч заедно със ситно нарязания лук.Посолява се със сол и черен пипер.Налива се малко гореща вода и се поставя във фурна да се пече.Когато месото е почти готово,към него се прибавя зеленчукът,който предварително е почистен,нарязан и посолен.Червените домати се обелват.Гювечът се пече в силна фурна докато остане почти на масло.Поднася се в съда ,в който е печен.
600 г тлъсто овнешко месо,лук 80 г,картофи 450 г,чушки 300 г,бамя 120 г,зелени домати 100 г,червени домати 200 г,магданоз,черен пипер и сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Месото се нарязва на порции ,нарежда се в гювеч заедно със ситно нарязания лук.Посолява се със сол и черен пипер.Налива се малко гореща вода и се поставя във фурна да се пече.Когато месото е почти готово,към него се прибавя зеленчукът,който предварително е почистен,нарязан и посолен.Червените домати се обелват.Гювечът се пече в силна фурна докато остане почти на масло.Поднася се в съда ,в който е печен.
Коментари
Публикуване на коментар