ПРОДУКТИ
Тиквички 700 г,сирене 170 г, масло 80 г,копър 20 г.
ПРИГОТВЯНЕ
Избират се еднакво големи тиквички.Разрязват се по дължина на половинки и се издълбава вътрешността им като ладийки. Задушават се в масло докато полуомекнат.Нареждат се в тавичка с издълбаната част нагоре.Пълнят се с настъргано сирене размесено със ситно нарязания копър.Поръсват се с масло и се пекат и се пекат до зачервяване.
Тиквички 700 г,сирене 170 г, масло 80 г,копър 20 г.
ПРИГОТВЯНЕ
Избират се еднакво големи тиквички.Разрязват се по дължина на половинки и се издълбава вътрешността им като ладийки. Задушават се в масло докато полуомекнат.Нареждат се в тавичка с издълбаната част нагоре.Пълнят се с настъргано сирене размесено със ситно нарязания копър.Поръсват се с масло и се пекат и се пекат до зачервяване.
Коментари
Публикуване на коментар