ПРОДУКТИ
Зелен фасул 300 г,лук 40 г,моркови и целина 40 г, чушки 200 г,картофи 200 г,олио 60г,брашно 20 г,кисело мляко 160 г,яйца 1,домати 20 г,магданоз,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Нарязан на малки парченца зеления фасул се вари в подсолена вода докато омекне,Прибавят се чушките нарязани на дребно,а след това картофите нарязани на кубчета.Слагат се задушени в мазнина лукът ,целината,морковите и малко дребно нарязани домати.Преди снемането на супата от огъня се прибавят малко домати нарязани на едро и брашно размито във вода.Оставя се да ври още няколко минути.Подправя се с яйце и кисело мляко и се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Зелен фасул 300 г,лук 40 г,моркови и целина 40 г, чушки 200 г,картофи 200 г,олио 60г,брашно 20 г,кисело мляко 160 г,яйца 1,домати 20 г,магданоз,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Нарязан на малки парченца зеления фасул се вари в подсолена вода докато омекне,Прибавят се чушките нарязани на дребно,а след това картофите нарязани на кубчета.Слагат се задушени в мазнина лукът ,целината,морковите и малко дребно нарязани домати.Преди снемането на супата от огъня се прибавят малко домати нарязани на едро и брашно размито във вода.Оставя се да ври още няколко минути.Подправя се с яйце и кисело мляко и се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Коментари
Публикуване на коментар