Продукти
Зелен фасул 200 г,яйца 8 ,масло 80 г,прясно мляко 120 г,магданоз,сол.
Приготвяне
Зеления фасул се почиства ,измива се и се нарязва на дребно.Сварява се в малко подсолена на вкус вода и се отцежда.Всяка порция омлет се изпържва отделно,като в тиганче с горещо масло се поставя 1/4 от сварения фасул,поръсен с магданоз и се изпържва леко.Върху него се изсипват 2 яйца,разбити с 2 лъжици прясно мляко.Омлетът може да се приготви само от яйца и в него да се загъне сварен и полят с масло зелен фасул.
Зелен фасул 200 г,яйца 8 ,масло 80 г,прясно мляко 120 г,магданоз,сол.
Приготвяне
Зеления фасул се почиства ,измива се и се нарязва на дребно.Сварява се в малко подсолена на вкус вода и се отцежда.Всяка порция омлет се изпържва отделно,като в тиганче с горещо масло се поставя 1/4 от сварения фасул,поръсен с магданоз и се изпържва леко.Върху него се изсипват 2 яйца,разбити с 2 лъжици прясно мляко.Омлетът може да се приготви само от яйца и в него да се загъне сварен и полят с масло зелен фасул.
Коментари
Публикуване на коментар