Продукти
Кисело зеле 700 г,зрял фасул 140 г,олио 80 г,лук 80 г,люти чушки,червен пипер,ким.
Приготвяне
Фасулът се вари с малко лук до омекване .Зелето се нарязва на дребно и се задушава в част от олиото до пълно омекване.Останалия лук се запържва в олиото,прибавят се червения пипер,задушеното зеле,сварения фасул,кимът и лютите чушки .Подправя се със сол.Сместа се изсипва в тавичка и се пече във фурна 20 минути.
Кисело зеле 700 г,зрял фасул 140 г,олио 80 г,лук 80 г,люти чушки,червен пипер,ким.
Приготвяне
Фасулът се вари с малко лук до омекване .Зелето се нарязва на дребно и се задушава в част от олиото до пълно омекване.Останалия лук се запържва в олиото,прибавят се червения пипер,задушеното зеле,сварения фасул,кимът и лютите чушки .Подправя се със сол.Сместа се изсипва в тавичка и се пече във фурна 20 минути.
Коментари
Публикуване на коментар