Продукти
Коприва 500 г,олио 80 г,ориз 100 г,лук 160 г,магданоз,червен пипер ,сол.
Приготвяне
Копривата се почиства,измива се и се нарязва на дребно.Прибавя се към запръжка от лук и ориз.Посолява се ,поставя се червен пипер,залива се с гореща вода и се вари 30 минути.Готовото ястие се поръсва със ситно нарязан магданоз и по желание със счукани орехи.Поднася се студено.
Коприва 500 г,олио 80 г,ориз 100 г,лук 160 г,магданоз,червен пипер ,сол.
Приготвяне
Копривата се почиства,измива се и се нарязва на дребно.Прибавя се към запръжка от лук и ориз.Посолява се ,поставя се червен пипер,залива се с гореща вода и се вари 30 минути.Готовото ястие се поръсва със ситно нарязан магданоз и по желание със счукани орехи.Поднася се студено.
Коментари
Публикуване на коментар