Продукти
Праз 1 кг,1/2 с.л. захар,2 к.ч. зехтин,сокът от половин лимон,1 разбито яйце,вода,сол.
Приготвяне
Почистваме праза и го нарязваме на парчета с дължина 8-10 см.Задушаваме го в зехтина с малко вода и го подправяме със захар и сол на вкус.Доваряваме на слаб огън.След като се охлади ,прибавяме разбитото яйце и го разбъркваме заедно с лимоновия сок .
Праз 1 кг,1/2 с.л. захар,2 к.ч. зехтин,сокът от половин лимон,1 разбито яйце,вода,сол.
Приготвяне
Почистваме праза и го нарязваме на парчета с дължина 8-10 см.Задушаваме го в зехтина с малко вода и го подправяме със захар и сол на вкус.Доваряваме на слаб огън.След като се охлади ,прибавяме разбитото яйце и го разбъркваме заедно с лимоновия сок .
Коментари
Публикуване на коментар