Продукти
500 г цвекло,прясно масло 50 г,лук 30 г,сметана 150 г.
Приготвяне
Цвеклото се измива и се сварява.Обелва се от кората и се нарязва на малки кубчета или на пръчици.Поставя се в съд ,прибавя се ситно нарязан лук и сметана и се захлупва.Задушава се 20 минути на умерено силен огън,като от време на време се разбърква.На края се посолява.Поднася се като гарнитура към печено месо или риба.
500 г цвекло,прясно масло 50 г,лук 30 г,сметана 150 г.
Приготвяне
Цвеклото се измива и се сварява.Обелва се от кората и се нарязва на малки кубчета или на пръчици.Поставя се в съд ,прибавя се ситно нарязан лук и сметана и се захлупва.Задушава се 20 минути на умерено силен огън,като от време на време се разбърква.На края се посолява.Поднася се като гарнитура към печено месо или риба.
Коментари
Публикуване на коментар