ПРОДУКТИ
Месо 600g,тиквички 350g,сухар 100g, 2 яйца,черен пипер,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Месото се почиства от костите и се нарязва на малки късчета .
Нанизва се на шишчета по 5-6 късчета,като между парченцата
се нанизват колелца от обелена тиквичка.Шишчетата се поръс-
ват със сол и черен пипер и се изпържват в сгорещена мазнина.
Изваждат се и като по застинат се овалват в счукан сухар.
Потопяват се в разбити яйца и повторно се изпържват до зачер-
ваяване от всички страни.
Поднасят се с гарнитура картофи,зеленчуково пюре и салата.
Месо 600g,тиквички 350g,сухар 100g, 2 яйца,черен пипер,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Месото се почиства от костите и се нарязва на малки късчета .
Нанизва се на шишчета по 5-6 късчета,като между парченцата
се нанизват колелца от обелена тиквичка.Шишчетата се поръс-
ват със сол и черен пипер и се изпържват в сгорещена мазнина.
Изваждат се и като по застинат се овалват в счукан сухар.
Потопяват се в разбити яйца и повторно се изпържват до зачер-
ваяване от всички страни.
Поднасят се с гарнитура картофи,зеленчуково пюре и салата.
Коментари
Публикуване на коментар