ПРОДУКТИ
Гъби 800 г,масло 50 г,лук 200 г,чесън 10 скилидки,бяло вино 50 г,магданоз,дафинов лист,черен пипер и бахар на зърна,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Нарязан на полумесеци лук заедно с нарязани на едри парчета гъби се задушават в масло.Прибавят се виното ,магданозът,черния пипер и бахарът,дафиновия лист и солта и се разбърква добре.Тенджерата се затваря плътно и се оставя на тих огън да се задушава.
Гъби 800 г,масло 50 г,лук 200 г,чесън 10 скилидки,бяло вино 50 г,магданоз,дафинов лист,черен пипер и бахар на зърна,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Нарязан на полумесеци лук заедно с нарязани на едри парчета гъби се задушават в масло.Прибавят се виното ,магданозът,черния пипер и бахарът,дафиновия лист и солта и се разбърква добре.Тенджерата се затваря плътно и се оставя на тих огън да се задушава.
Коментари
Публикуване на коментар