Продукти
7-8 камби ,250 г гъби ,3 яйца ,250 г кашкавал,2 домата ,1 глава кромид лук ,4 с.л. маргарин,сол,черен пипер ,1 ч.ч. кисело мляко,2-3 скилидки чесън.
Приготвяне
Настъргания лук задушаваме в маргарина.Нарязваме гъбите на кубчета и задушаваме с лука още 10-15 минути.Твърдо сварените яйца и кашкавала настъргваме на едро и прибавяме към поизстиналите гъби.Подправяме със сол и черен пипер.Почистваме камбите от семето и ги бланшираме 2-3 минути.Когато изстинат ги пълним с плънката.На отвора на всяка камба слагаме малко маргарин и парченце домат.Подреждаме ги в тавичка ,доливаме вода и печем в силна фурна не повече от 20 минути.Сервираме със сос от кисело мляко и скълцан чесън.
7-8 камби ,250 г гъби ,3 яйца ,250 г кашкавал,2 домата ,1 глава кромид лук ,4 с.л. маргарин,сол,черен пипер ,1 ч.ч. кисело мляко,2-3 скилидки чесън.
Приготвяне
Настъргания лук задушаваме в маргарина.Нарязваме гъбите на кубчета и задушаваме с лука още 10-15 минути.Твърдо сварените яйца и кашкавала настъргваме на едро и прибавяме към поизстиналите гъби.Подправяме със сол и черен пипер.Почистваме камбите от семето и ги бланшираме 2-3 минути.Когато изстинат ги пълним с плънката.На отвора на всяка камба слагаме малко маргарин и парченце домат.Подреждаме ги в тавичка ,доливаме вода и печем в силна фурна не повече от 20 минути.Сервираме със сос от кисело мляко и скълцан чесън.
Коментари
Публикуване на коментар