Продукти
650 г бъбреци,мазнина 60 г,кисели краставички 200 г,магданоз ,черен пипер,доматен сос 300 г, гарнитури 500 г.
Приготвяне
Телешки или свински бъбреци се почистват от ципите ,разрязват се по дължина на две части и се изкисват във вода с розмарин. Нарязват се на дребни парченца с дебелина 3-4 мм и се пържат в сгорещена мазнина.Прибавят се нарязани на ситно кисели краставички .Заливат се с доматен сос и се варят десетина минути.Поднасят се с варени или пържени картофи,поръсени със ситно нарязан магданоз.
650 г бъбреци,мазнина 60 г,кисели краставички 200 г,магданоз ,черен пипер,доматен сос 300 г, гарнитури 500 г.
Приготвяне
Телешки или свински бъбреци се почистват от ципите ,разрязват се по дължина на две части и се изкисват във вода с розмарин. Нарязват се на дребни парченца с дебелина 3-4 мм и се пържат в сгорещена мазнина.Прибавят се нарязани на ситно кисели краставички .Заливат се с доматен сос и се варят десетина минути.Поднасят се с варени или пържени картофи,поръсени със ситно нарязан магданоз.
Коментари
Публикуване на коментар