Продукти
2 кг месести червени чушки,1/2 л оцет,1/4 кг хрян,една шепа сол,връзка магданоз,олио.
Приготвяне
Семената на измитите и обърсани чушки се махат.Пържат се немного.Внимава се да не се пукне ципата им.Още топли се пускат в студения оцет,където е солта.Стоят в него ,докато се изпържи другата смяна.Студени се нареждат в буркани .Между тях се ръсят дребно нарязан магданоз и настърган хрян.Заливат се с олио така ,че 1-2 см да са залети чушките.Покриват се с мокър двоен целофан.
2 кг месести червени чушки,1/2 л оцет,1/4 кг хрян,една шепа сол,връзка магданоз,олио.
Приготвяне
Семената на измитите и обърсани чушки се махат.Пържат се немного.Внимава се да не се пукне ципата им.Още топли се пускат в студения оцет,където е солта.Стоят в него ,докато се изпържи другата смяна.Студени се нареждат в буркани .Между тях се ръсят дребно нарязан магданоз и настърган хрян.Заливат се с олио така ,че 1-2 см да са залети чушките.Покриват се с мокър двоен целофан.
Коментари
Публикуване на коментар