ПРОДУКТИ
300g обезкостено пилешко месо,1 връзка пресен лук,500g коприва,
1 ч.ч. прясно мляко,1 к.ч. олио,сол,червен и черен пипер.
ПРИГОТВЯНЕ
Нарязваме пилешкото месо на парченца и го запържваме в олиото.
Добавяме ситно нарязания лук,попарената предварително и нарязана
млада коприва,солта,червен и черен пипер и варим до готовност на
ястието.Малко преди да го свалим от огъня,сипваме прясното мляко
и оставяме ястието да заври.
Сервираме го горещо.
300g обезкостено пилешко месо,1 връзка пресен лук,500g коприва,
1 ч.ч. прясно мляко,1 к.ч. олио,сол,червен и черен пипер.
ПРИГОТВЯНЕ
Нарязваме пилешкото месо на парченца и го запържваме в олиото.
Добавяме ситно нарязания лук,попарената предварително и нарязана
млада коприва,солта,червен и черен пипер и варим до готовност на
ястието.Малко преди да го свалим от огъня,сипваме прясното мляко
и оставяме ястието да заври.
Сервираме го горещо.
Коментари
Публикуване на коментар