ПРОДУКТИ
600g агнешко месо,мазнина 80g,лук 80g,зелен фасул 600g,червени домати 160g,
брашно 20g,кисело мляко 160g,червен пипер,магданоз,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
600g агнешко месо,мазнина 80g,лук 80g,зелен фасул 600g,червени домати 160g,
брашно 20g,кисело мляко 160g,червен пипер,магданоз,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Месото се нарязва на порции и се запържва леко,прибавят се ситно нарязаният лук,
доматите обелени и нарязани на ситно,посолява се със сол и червен пипер и се
залива с гореща вода и се оставя на тих огън да ври.Когато месото почти уври се
прибавя зеления фасул.Варенето продължава до пълно сваряване на месото и
фасула.Готовото ястие се поръсва със ситно нарязан магданоз.Поднася се с
кисело мляко ,което по желание може да се подправи със счукан чесън.
Коментари
Публикуване на коментар