Продукти:
450г обелени,рендосани моркови,340г рендосани репички,
3 супени лъжици прясно изстискан лимонов сок,1 ч.л. захар,
сол и черен пипер,60г зехтин,20г дребно нарязани пера лук.
Приготвяне
В средно голяма купа смесете морковите и репичките.
В малка купа разбийте лимоновия сок,захарта,солта и черния пипер.
Продължавайте да разбивате соса равномерно и добавете зехтина.
Бъркайте докато се получи хомогенна смес.
Разбъркайте лука в соса.
Залейте салатата със соса .Разбъркайте я и сервирайте.
Тази рецепта е от майстор-готвача Джон Бътлър.
450г обелени,рендосани моркови,340г рендосани репички,
3 супени лъжици прясно изстискан лимонов сок,1 ч.л. захар,
сол и черен пипер,60г зехтин,20г дребно нарязани пера лук.
Приготвяне
В средно голяма купа смесете морковите и репичките.
В малка купа разбийте лимоновия сок,захарта,солта и черния пипер.
Продължавайте да разбивате соса равномерно и добавете зехтина.
Бъркайте докато се получи хомогенна смес.
Разбъркайте лука в соса.
Залейте салатата със соса .Разбъркайте я и сервирайте.
Тази рецепта е от майстор-готвача Джон Бътлър.
Коментари
Публикуване на коментар