В този отпускарски месец на пазара има изобилие от зеленчуци.Предлагам ви една бърза, вкусна и здравословна рецепта .
ПРОДУКТИ
1 супена лъжица зехтин,1 смляна скилидка чесън,2 чаени лъжички надробен пресен розмарин,сол,400 г домати,400 г тиквички,400 г зелен фасул,400 г зелени или червени чушки.
ПРИГОТВЯНЕ
Зеленчуците се почистват и нарязват на едро.В купа смесваме зехтинът,чесънът,розмарина и сол на вкус.Добавяме зеленчуците и хубаво ги разбъркваме.Изсипваме поелите от сместа зеленчуци върху готварско фолио.Сгънете фолиото така ,че да остане малко място и за изпаренията от зеленчуците.Така направения пакет може да сложите директно на средно горящи въглени.Пече се около 20 минути .
ПРОДУКТИ
1 супена лъжица зехтин,1 смляна скилидка чесън,2 чаени лъжички надробен пресен розмарин,сол,400 г домати,400 г тиквички,400 г зелен фасул,400 г зелени или червени чушки.
ПРИГОТВЯНЕ
Зеленчуците се почистват и нарязват на едро.В купа смесваме зехтинът,чесънът,розмарина и сол на вкус.Добавяме зеленчуците и хубаво ги разбъркваме.Изсипваме поелите от сместа зеленчуци върху готварско фолио.Сгънете фолиото така ,че да остане малко място и за изпаренията от зеленчуците.Така направения пакет може да сложите директно на средно горящи въглени.Пече се около 20 минути .
Коментари
Публикуване на коментар