ПРОДУКТИ
Червени месести чушки 600 г,домати 100 г,лук 120 г,чесън 10-15 г,олио 40 г,магданоз и сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Чесънът и лукът се обелват ,нарязват се и се счукват в дървено хаванче.Прибавят се опечените и нарязани на ситно червени чушки и обелени домати.Сместа се счуква в хаванчето,докато се получи еднообразна маса.Прибавят се магданозът нарязан на ситно,олиото,солта и се разбърква добре.По желание може да се прибавят опечени и счукани лютиви чушлета.Лютиката се приготвя 1-2 часа преди поднасянето,за да добие приятен вкус.
Червени месести чушки 600 г,домати 100 г,лук 120 г,чесън 10-15 г,олио 40 г,магданоз и сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Чесънът и лукът се обелват ,нарязват се и се счукват в дървено хаванче.Прибавят се опечените и нарязани на ситно червени чушки и обелени домати.Сместа се счуква в хаванчето,докато се получи еднообразна маса.Прибавят се магданозът нарязан на ситно,олиото,солта и се разбърква добре.По желание може да се прибавят опечени и счукани лютиви чушлета.Лютиката се приготвя 1-2 часа преди поднасянето,за да добие приятен вкус.
Коментари
Публикуване на коментар