ПРОДУКТИ
Зелени домати 700 г,олио 50 г,орехови ядки 80 г,чесън 15 г,оцет 30 г,лук 40 г,маслини 40 г,магданоз и сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Зелените домати се сваряват в малко вода ,докато омекнат.Обелват се ,нарязват се и се счукват в дървено хаванче.Прибавят се орехите счукани на ситно,чесънът счукан на кашица,олиото,оцетът,магданозът нарязан на ситно,солта и се разбърква добре.Сместа се изсипва в чиния ,заглажда се и се украсява с тънко нарязани кръгчета от лук и маслини.
Зелени домати 700 г,олио 50 г,орехови ядки 80 г,чесън 15 г,оцет 30 г,лук 40 г,маслини 40 г,магданоз и сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Зелените домати се сваряват в малко вода ,докато омекнат.Обелват се ,нарязват се и се счукват в дървено хаванче.Прибавят се орехите счукани на ситно,чесънът счукан на кашица,олиото,оцетът,магданозът нарязан на ситно,солта и се разбърква добре.Сместа се изсипва в чиния ,заглажда се и се украсява с тънко нарязани кръгчета от лук и маслини.
Коментари
Публикуване на коментар