ПРОДУКТИ
200g млад грах,250g моркови,150g алабаш,150g аспержи,150g цветно зеле,
60g масло,1супена лъжица брашно,кнедли от галета.
ПРИГОТВЯНЕ
Грахът се изчиства и измива.Морковите се измиват и нарязват на кубчета.
Същото се прави с алабаша и аспержите.Измитото цветно зеле се накъсва
на розички.Ястието е по вкусно ,ако всеки зеленчук се свари по отделно
с малко масло и вода и след това се смесят.Поръсва се с малко брашно и
отново се кипва.Поднася се с кнедли от галета.
200g млад грах,250g моркови,150g алабаш,150g аспержи,150g цветно зеле,
60g масло,1супена лъжица брашно,кнедли от галета.
ПРИГОТВЯНЕ
Грахът се изчиства и измива.Морковите се измиват и нарязват на кубчета.
Същото се прави с алабаша и аспержите.Измитото цветно зеле се накъсва
на розички.Ястието е по вкусно ,ако всеки зеленчук се свари по отделно
с малко масло и вода и след това се смесят.Поръсва се с малко брашно и
отново се кипва.Поднася се с кнедли от галета.
Коментари
Публикуване на коментар