Здравословна рецепта от-
Лора Calder
ПРОДУКТИ
1 червена чушка камба
2 с.л. (30 мл) tapenade
4 пресни листа от босилек
Един зрял домат
2 скилидки чесън
студено пресован зехтин
Сол и черен пипер
ПРИГОТВЯНЕ
Загрейте фурната до 190 градуса. Разрежете чушката на две половинки по дължина.
Премахнете и семената, и сложете двете половинки в малка тавичка.
На дъното на всяка половин чушка сложете една лъжица tapenade .
Отгоре поставете по две листа от босилека на всяка.
Разрежете домата на четири и във всяка половин чушка сложете по две парченца .
Посипете отгоре ситно нарязания чесън. Полейте със зехтин и подправете със сол и черен пипер.
Пече се докато чушката омекне за около час време.
Лора Calder
ПРОДУКТИ
1 червена чушка камба
2 с.л. (30 мл) tapenade
4 пресни листа от босилек
Един зрял домат
2 скилидки чесън
студено пресован зехтин
Сол и черен пипер
ПРИГОТВЯНЕ
Загрейте фурната до 190 градуса. Разрежете чушката на две половинки по дължина.
Премахнете и семената, и сложете двете половинки в малка тавичка.
На дъното на всяка половин чушка сложете една лъжица tapenade .
Отгоре поставете по две листа от босилека на всяка.
Разрежете домата на четири и във всяка половин чушка сложете по две парченца .
Посипете отгоре ситно нарязания чесън. Полейте със зехтин и подправете със сол и черен пипер.
Пече се докато чушката омекне за около час време.
Коментари
Публикуване на коментар