ПРОДУКТИ
750g агнешко месо,6 глави лук,100 g масло,100ml бяло вино,
2 с.л. брашно,магданоз,чубрица,черен пипер,джоджен,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Нарязваме месото на порции и го разбъркваме със ситно нарязания лук,
магданоз,чубрица,джоджен и поръсваме с черен пипер и сол и изсипваме
в гърне.Прибавяме виното ,маслото и размитото брашно.
Похлупваме ястието,замазваме капака на гърнето с тесто и задушаваме
в умерена фурна.
750g агнешко месо,6 глави лук,100 g масло,100ml бяло вино,
2 с.л. брашно,магданоз,чубрица,черен пипер,джоджен,сол.
ПРИГОТВЯНЕ
Нарязваме месото на порции и го разбъркваме със ситно нарязания лук,
магданоз,чубрица,джоджен и поръсваме с черен пипер и сол и изсипваме
в гърне.Прибавяме виното ,маслото и размитото брашно.
Похлупваме ястието,замазваме капака на гърнето с тесто и задушаваме
в умерена фурна.
Коментари
Публикуване на коментар